Au mai ramas
pana la Black Friday 2014
  Transportul are cota unica: 9,90 lei oriunde in tara.       Comanda minima este de 100 lei.       Comenzile peste 200 lei au transportul gratuit.

  Mulineta Sakura 2008fd

mulineta sakura 2008fd
PRODUS DISPONIBIL
La comanda (2 - 3 zile) din stocul furnizorului.

 Model:   302340308

 Pret:  450.66 lei

 Stoc:  la comanda (2-3 zile)

Descriere

 Mulineta Sakura Alpax 2008FD

Mulinetele ALPAX FD marcheaza evolutia conceptului SAKURA in gama mulinetelor de spinning, prezentand un nivel sporit de precizie si forta, fiind realizate in totalitate din aluminiu anticoroziv si echipate cu 8 rulmenti de inox fabricati, tratati RRB ( anticoroziune ) si echilibrati pe calculator in Japonia.
Precizia mecanismului si robustetea componentelor de aluminiu este completata de cele mai noi tehnologii: S-CURVE Oscillation System, anti-retur infinit pe ace, galet si pick-up titanizat, frana fata progresiva micrometrica, manivela de forta aluminiu cu ergogrip si doi tamburi de aluminiu cu extremitatea titanizata.

Comentarii

Comentariul tau a fost inregistrat si urmeaza sa fie aprobat. Multumesc!
Comenteaza

Comentarii
(0) review-uri

Spune-le si prietenilor despre
mulineta sakura 2008fd
Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului mulineta sakura 2008fd - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali pentru produsul mulineta sakura 2008fd si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului mulineta sakura 2008fd sunt valabile in limita stocului disponibil.
Tags: